Scaldex is nu onderdeel van Leviat, een CRH-bedrijf

Leviat logo

We zijn verheugd aan te kondigen dat Scaldex (Schelde-Handel NV) is toegetreden tot Leviat, een CRH-bedrijf.

Door onze expertise en middelen te verenigen met die van Leviat, zullen we nog beter kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten in België, Frankrijk en Nederland, en de eisen van hun bouwprojecten, op elke schaal.

Leviat is een wereldleider in verbindings-, bevestigings-, hijs- en verankeringstechnologie voor de bouwsector en levert aan een verschillende sectoren, van residentieel tot infrastructuur. Dit wereldwijde bedrijf heeft 3.000 medewerkers in dienst op 60 locaties in Europa, Azië-Pacific en Noord-Amerika en biedt een flexibele service aan lokale klanten. Leviat is de thuisbasis van een reeks vertrouwde productmerken, waaronder Ancon, Halfen en Plaka.

In de komende maanden zullen we rebranden naar Leviat en zal Scaldex overgaan naar een productmerk binnen Leviat's uitgebreide portfolio van innovatieve, technische constructieoplossingen.

De producten van het merk Scaldex die u kent en vertrouwt, zoals Scaldex Sumo en Scaldex Isofor, zullen deel uitmaken van het portfolio van Leviat. Het verschil is dat we als Leviat een uitgebreider aanbod van specialistische producten en diensten zullen aanbieden, toegang hebben tot meer technische expertise en een grotere, meer flexibele supply chain en sneller en effectiever kunnen innoveren.

“Dit is fantastisch nieuws voor ons bedrijf, onze klanten en onze medewerkers. Scaldex en haar zusterbedrijven PAS, ETS en Technocoating sluiten zich aan bij een wereldwijd succesvolle, ambitieuze en klantgerichte organisatie, Leviat.” 

"Dit zijn spannende tijden voor ons en ik wil al onze klanten geruststellen dat onze prioriteit blijft om de hoogste kwaliteit producten, technische ondersteuning en service te bieden die u van ons gewend bent." Aldus Wim Cardoen (Manager Director Scaldex).

Frédéric Parayre, Leviat's Managing Director, Europe South & Nordics, zei: "Ik wil de medewerkers, klanten en leveranciers van Scaldex van harte welkom heten namens iedereen bij Leviat. We hebben een mooie toekomst voor ons en ik kijk ernaar uit om met jullie allemaal samen te werken. Samen zullen we beter zijn toegerust om te voldoen aan de behoeften van onze lokale klanten in markten in deze regio en daarbuiten.”
Leviat is een CRH-bedrijf. CRH is de grootste onderneming in bouwmaterialen ter wereld, met circa 76.600 medewerkers op circa 3.100 vestigingen in 29 landen.

Aarzel niet om contact op te nemen met uw lokale Scaldex-vertegenwoordiger als u vragen heeft.

Kijk voor meer informatie over Leviat op leviat.com.