Over ons

Waarom Scaldex?

Duurzaamheid

Via milieubewuste investeringen en aankopen proberen wij steeds onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Ruim Dealernetwerk

Onze lateien zijn uit stock verkrijgbaar via de professionele Bouwhandel.
U kunt er ook terecht voor projectmatige aanvragen.

Engineering/Expertise

De studiedienst ontwerpt voor u steeds de beste oplossing voor elk detail.

Productie/Maatwerk

In onze productiehallen worden alle geveldragers en lateien 100% op maat geproduceerd.

Ruim 30 jaar ervaring

Na de oprichting van Scaldex in de jaren 1980 is het bedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier voor enkele specifieke bouwmaterialen zoals verankerbare geveldragers, thermische onderbreking of kolombekistingen. Scaldex is tevens de verdeler van de befaamde Catnic profielen voor de Belgische en Nederlandse markt.

Sinds 2008 is Scaldex in België gevestigd in Buggenhout. Hier beschikken wij over ruime kantoren en magazijnen waardoor wij u snel van dienst te kunnen zijn. Bovendien gebeurt de productie van bouwmateriaal voor metselwerk, zoals geveldragers, op dezelfde locatie wat enorme voordelen biedt op het vlak van opvolging, kwaliteitscontrole en stiptheid van de leveringen.

Intussen heeft Scaldex ook naam gemaakt in Nederland en Frankrijk waardoor onze activiteit zich uitstrekt over de Benelux en Noord-Frankrijk.

Onze visie

Ons team van gemotiveerde, goed opgeleide en technisch onderlegde medewerkers staan steeds klaar om onze klanten bij te staan bij hun bouwprojecten, en dit van de ontwerpfase tot de afwerking. Scaldex levert met veel plezier een uitgebreide service aan architecten, ingenieurs, bouwhandelaars, aannemers en particulieren.

 

 

Daag ons team uit!


Bij Scaldex hebben we een grote passie voor ons vak. Geen enkele uitdaging schrikt ons af. Onze teams staan steeds voor u klaar om de slimste oplossing aan te bieden voor de meest complexe situaties en vereisten.